Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Opstart efter sommerferien

20.08.2017

Første mødedag efter sommerferien er den 21/8 kl. 18.30-20.00 i Lommen!


Som forældre kan I også være med

I FDF Skanderborg-Stilling har vi også nogle aktiviteter, som vi skal bruge hjælp til fra forældrene. Det er normalt tidsbegrænsede opgaver - og normalt er det rigtigt hyggeligt at være med. Aktiviteterne gør, at FDF har en økonomi, som løber rundt samt holde kontingentet nede. 

Dynaudio Midsommerstafet 
Hvert år har FDF et børneløb til Dynaudio Midsommerstafet, hvor vi laver løb for de børn og unge, som ikke deltager i stafetten. Derudover har vi kaffe-kage salg, samt nogle praktiske opgaver. Det er normalt midt i juni og tager 3-4 timer.

Vær tante/onkel på en lejr!
Når kredsen er på lejr, er vi helt afhængige af, at nogle forældre/bedsteforældre mv. vil lave mad og praktiske opgaver. De personer kaldes for lejrtanter eller lejronkler, og er meget værdsatte! Det plejer at være sjovt og giver også et sammenhold mellem forældrene. 

Hvis man gerne vil være med, kan kan kontakte en fra Bestyrelsen eller Kredsledelsen. Aktive forældre er grundlaget for en aktiv kreds.